Αποχαιρέτησε τον Καφέζα ο Μαντζούκας (pic)

Αποχαιρέτησε τον Καφέζα ο Μαντζούκας (pic)

Ο ταλαντούχος παίκτης του Προμηθέα αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη του Καφέζα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Πατρινούς.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έλαμψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων για λογαριασμό του Προμηθέα Πατρών. Στις πέντε αναμετρήσεις που αγωνίστηκε είχε 33.6 πόντους με 70% στα δίποντα, 17.4 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ σε 35.5 λεπτά συμμετοχής.

Το τελευταίο διάστημα πάντως ακούγεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσει τους Πατρινούς και να κάνει το επόμενο μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί πως ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτησή του, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από τις δύο πλευρές.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει με το μέλλον του, όμως πριν το μάθουμε, ο ίδιος αποφάσισε να αποχαιρετήσει έναν καλό του φίλο που φεύγει από τον Προμηθέα. Ο Μαντζούκας ανέβασε στόρι για τον Χρήστο Καφέζα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Προμηθέα και ψάχνει την πρώτη επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του, με συλλόγους της Α2 να τον έχουν προσεγγίσει.

Ο ταλαντούχος παίκτης έγραψε σε στόρι του στο ίνσταγκραμ για τον συμπαίκτη του στον Προμηθέα: «Μετά από 4 Πανελλήνια Μετάλλια μαζί πάνω από 300 παιχνίδια συμπαίκτες και 5 χρόνια αδελφικής φιλίας, ήρθε η στιγμή που μπασκετικά χωρίζουν οι δρόμοι μας. Ο μόνος άνθρωπος που ξέρω στη ζωή μου που έχει καραφλιάσει από τα 18. Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή ότι και να γίνει θα είναι δίπλα σου, εσύ είσαι ένας από αυτούς και το γνωρίζεις πολύ καλά. Σου εύχομαι μέσα τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Σου αξίζουν μεγάλα σαλόνια που είμαι σίγουρος πως με τη δουλειά και την αγάπη που έχεις για αυτό που κάνεις θα τα κατακτήσεις. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναγίνουμε συμπαίκτες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η φιλία μας θα μείνει για πάντα».

Το στόρι του Μαντζούκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ