Ξεκίνημα με τεστ κορωνοϊού και ιατρικές εξετάσεις στην ΑΕΚ (Pics)

Ξεκίνημα με τεστ κορωνοϊού και ιατρικές εξετάσεις στην ΑΕΚ (Pics)

Από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα επιβεβλημένα πλέον τεστ για τον ιο, πέρασε τη Δευτέρα το πρώτο γκρουπ παικτών στην ΑΕΚ.

Τέλος οι διακοπές για τους παίκτες της ΑΕΚ που τη Δευτέρα βρέθηκαν στο Metropolitan General κι έκαναν το τεστ κορωνοϊού αλλά και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της Ένωσης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους Μαυροειδή, Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Χρυσικόπουλο, Σλότερ και Γόντικα να κάνουν τις εξετάσεις σήμερα ενώ οι υπόλοιποι αύριο, Τρίτη (11/08).

Έτσι πλέον οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν αντίστροφα για να αρχίσουν δουλειά, με την αποστολή της ΑΕΚ να αναχωρεί για τα Γιάννενα στις 17 του μηνός, όπου μέχρι και τις 23 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (10/08) στο Μetropolitan General, οι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις των αθλητών και στελεχών της «Βασίλισσας» υπό τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, και οι εργοφυσιολογικές – εργομετρικές εξετάσεις υπό τον επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, κ. Σταύρο Τόιλο, καθώς και το τεστ για την ανίχνευση της COVID-19».

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (10/08) στο Μetropolitan General, οι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις των αθλητών και…

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ