ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Από 70 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Από 70 ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν με τις τιμές να ξεκινούν από τα 70 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από το πρωί της Δευτέρας (10/8) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2020-21. Μετά από μια δύσκολη σεζόν λόγω του κορωνοϊού, οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν τη στήριξη του κόσμου τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που έρχεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 70 και φτάνουν μέχρι τα 1.200 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις μεγάλες στιγμές και στους τίτλους ήμασταν μαζί. Στις πίκρες και στους χαμένους τελικούς ήμασταν μαζί. Στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα ήμασταν πάντα μαζί. Έτσι και τώρα, αυτή την δύσκολη και ιδιαίτερη στιγμή θα την περάσουμε μαζί! Ακόμη κι αν -εδώ και αρκετό καιρό- είμαστε σε απόσταση. Μαζί μας και στο νέο ξεκίνημα! #PAOK4EVER.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στις 10:00 το πρωί, αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020/21. Σεβόμενοι την επιθυμία των φιλάθλων για στήριξη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο μας να έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτή την νέα προσπάθεια. Ακόμη κι αν θα χρειαστεί να είμαστε σε απόσταση».

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2020-21 είναι:

times.png

 

sxedio.jpg

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ