Βασιλόπουλος : Αφήνει τον Άρη για την ΑΕΚ!

Βασιλόπουλος : Αφήνει τον Άρη για την ΑΕΚ!

Η απόφασή του Βασιλόπουλου είναι οριστική κι αμετάκλητη, αφού η επιθυμία του να αποχωρήσει είναι τέτοια που χαρίζει ακόμη και τα δεδουλευμένα του στον Άρη!

Σε «διαζύγιο» οδηγούνται ξαφνικά Άρης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος! Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός ArenaFm, ο 34χρνος φόργουορντ θα αποχωρήσει από τον αυτοκράτορα, με τον βασικό λόγο να είναι οι κακές σχέσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι μέχρι και πριν τη συνεργασία τους στους κίτρινους, οι δύο άνδρες είχαν πολύ καλή χημεία, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον από πολύ παλιά. Μάλιστα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Βασιλόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Να πούμε ότι ο Βασιλόπουλος έχει αρκετά χρήματα λαμβάνειν από της ΚΑΕ Άρης, ωστόσο δεν αποχωρεί για τον συγκεκριμένο λόγο. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι σχέσεις του με τον Γιαννάκη έχουν διαρραγεί, καθώς ο διεθνής φόργουορντ εξέφρασε με σκληρό τρόπο την αντίθεσή του σε αγωνιστικά ζητήματα. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε ούτε στον προπονητή του Άρη ούτε και στη διοίκηση και έτσι ο άλλοτε παίκτες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα αποχωρήσει.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βασιλόπουλος προτίθεται να χαρίσει ακόμη και τα δεδουλευμένα στον Αρη, ενώ δεν υπάρχει πρόθεση κατάθεσης προσφυγής, αλλά κοινής συναίνεσης διαζυγίου.

Από τον Άρη υποστηρίζουν πως ο παίκτης ήταν «φευγάτος» εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η αλήθεια είναι ότι σε πολλά παιχνίδια έβγαζε αρκετό εκνευρισμό. Ετσι κι αλλιώς οι κίτρινοι απέκτησαν πρόσφατο τον Μπράις Ντούβιερ στη θέση του φόργουορντ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πιθανό να αποκτηθεί κι άλλος ψηλός το προσεχές διάστημα.

Οσον αφορά τον Βασιλόπουλο, αρχικά ακούστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν από την Ισπανία, ωστόσο το πιθανότερο είναι να καταλήξει στην ΑΕΚ! Όπως προκύπτει, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με την Ενωση με τις επαφές των δύο πλευρών να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Πάντως η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει μάχη με το χρόνο, καθώς όπως ορίζει ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ, οι ομάδες της Basket League έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν γηγενή παίκτη μέχρι και μία μέρα πριν από το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Κι αυτό, έτσι ώστε  αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον β’ γύρο.

Συνεπώς η ΑΕΚ θα μπορεί να δηλώσει τον Βασιλόπουλο έως το βράδυ της Παρασκευής (19/1), προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ