Λάρισα : Κοιτάει και τον Κώττα

Λάρισα : Κοιτάει και τον Κώττα

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει στα ραντάρ της και τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νικαίας.

Η Λάρισα προσπαθεί να δημιουργήσει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν που έρχεται. Αφού τακτοποιήθηκαν τα προβλήματα του παρελθόντος, η ομάδα της Θεσσαλία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λίνου Γαβριήλ στο τιμόνι της και είναι ήδη σε επαφές για την απόκτηση των Παπαδάκη (δανεικό από Παναθηναϊκό) και Τσαλμπούρη.

Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν ελληνικό κορμό που θα τον πλαισιώσει με Αμερικανούς, για να μπορέσει έτσι και την επόμενη σεζόν να παραμείνει στην Basket League.

Η Λάρισα εκτός από τους προαναφερθέντες, κοιτάει «ζεστά» την περίπτωση του Θωμά Κώττα για την ρακέτα της. Ο 24χρονος Έλληνας σέντερ είναι από τους παίκτες που αρέσουν πολύ στον Γαβριήλ και αποτελεί μία λύση που είναι ικανή να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι στο «ζωγραφιστό».

Την προηγούμενη σεζόν ο Κώττας αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νικαίας για 16 αγώνες και είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους ανά ματς, 17/45 δίποντα και 3 ριμπάουντ σε 11:56 λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ