Γιατράς για Μαντζούκα: «Μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, αρκεί να είναι υγιής»

Γιατράς για Μαντζούκα: «Μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, αρκεί να είναι υγιής»

Ο προπονητής του Προμηθέα μίλησε για τον ταλαντούχο νεαρό και τόνισε πως μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ένα ταλέντο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Basket League. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για αυτόν, με τον προπονητή του πάντως, τον Μάκη Γιατρά, να τονίζει πως μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά κατά τη γνώμη του, το καλύτερο είναι να παραμείνει στην Πάτρα.

Ο προπονητής του Προμηθέα μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και αναφερόμενος στον νεαρό φόργουορντ τόνισε: «Ο Λευτέρης είναι ένα παιδί που έχει όλα τα εχέγγυα. Ο Θεός του έδωσε τα σωματικά προσόντα και το μυαλό, έχει την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον αγαπάνε. Ήταν πολύ τυχερός γιατί ήρθε 12 χρονών στον Προμηθέα οπότε έχει γαλουχηθεί μέσα από την ομάδα. Μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύει πάρα πολύ, κάνει πολύ προπόνηση. Είναι ένα σοβαρό παιδί που έχει τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι.

Νομίζω ότι μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, αρκεί να είναι υγιής. Από εκεί και πέρα του έχω δώσει τη συμβουλή μου. Αυτή τη στιγμή με τις ευκαιρίες που έχει πάρει στον Προμηθέα, το να κάνει μια αλλαγή περιβάλλοντος και να παίξει σε μια άλλη ομάδα, είτε είναι ο Ολυμπιακός είτε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν είναι σωστή κίνηση αυτή τη στιγμή για τον ίδιο τον Μαντζούκα. Ο Προμηθέας έχει κάνει αυτό που πρέπει και νομίζω ότι θα ζυγιστούν οι καταστάσεις. Από εκεί και πέρα ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και το παιδί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ