ΠΑΟΚ : Αποχαιρέτησε τον Τσόχλα που πάει Ολυμπιακό Β’

ΠΑΟΚ : Αποχαιρέτησε τον Τσόχλα που πάει Ολυμπιακό Β’

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησε τον έμπειρο Έλληνα γκαρντ, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Από το 2013 μέχρι και το 2020 πέρασαν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Πλέον οι δρόμοι του Απόλλωνα Τσόχλα με τον ΠΑΟΚ χωρίζουν, καθώς ο έμπειρος γκαρντ αφήνει τη Θεσσαλονίκη για τον Πειραιά, αφού έχει συμφωνήσει με την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού και θα αγωνιστεί στην Α2.

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του εξέδωσε ανακοίνωση για να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχε τόσα χρόνια μαζί του.

Αναλυτικά:

»Αυτή η όμορφη συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και εξελίχθηκε σε μία δυνατή σχέση, οικογενειακή και πάνω από όλα ανθρώπινη, ολοκληρώθηκε.
Όπως πορευτήκαμε μαζί αυτά τα επτά χρόνια, με τα ίδια ακριβώς συναισθήματα αποχαιρετάμε σήμερα τον Απόλλωνα Τσόχλα
Με τον ίδιο σεβασμό που έδειξε για την ομάδα και την αντιμετώπισε χωρίς δεύτερες σκέψεις στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Η ποιότητα του χαρακτήρα του ανεκτίμητη.
Με το ίδιο πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχνε πάντα, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί με σοβαρό τραυματισμό! Ήταν πάντα εδώ.
Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα Τσόχλα για όλα όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ.
Το μπασκετικό του μυαλό έχει πολλά να δώσει στο άθλημα, όταν θα έρθει η ώρα να ολοκληρώσει την καριέρα του. Καλή συνέχεια, πάντα με υγεία! Εις το επανιδείν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ