Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Προμηθέας, Περιστέρι, Πειραιάς. Λαλάκη πονάς;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

ΠΑΟΚ: Έρχονται οι ξένοι, ξεκινάει η προετοιμασία στις 18/08

Το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα ελεχθούν άπαντες για τον κορωνοϊό.

ΠΑΟΚ: Έρχονται οι ξένοι, ξεκινάει η προετοιμασία στις 18/08 | to10.gr

Μετά από πέντε μήνες, έρχεται πλέον η ώρα για να μπουν και πάλι στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Μέξα να έχει να διαχειριστεί μία εντελώς νέα ομάδα στο PAOK Sports Arena. Τα πράγματα ωστόσο για όλους είναι πλέον πολύ διαφορετικά, για αυτό και η προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας (17/08) πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ  θα αφιερωθεί στις απαραίτητες για τον COVID-19 εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο για προπόνηση την Τρίτη (18/8). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Μέξας θα έχει αρχικά στη διάθεσή του τους Έλληνες παίκτες, ενώ οι αφίξεις των ξένων παικτών θα ξεκινήσουν με τον Ελάιζα Μήτρου Λογνκ  ο οποίος θα έρθει την προσεχή Τρίτη (18/8) και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι παίκτες ως το τέλος του μήνα.

Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων το οποίο είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Λαύριο, Προμηθέα Πάτρας, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν αναμένεται να γίνει στις 2/9 με την Ελευθερούπολη.