«Βόμβα» με Ράις στην ΑΕΚ

«Βόμβα» με Ράις στην ΑΕΚ

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν καιρό, ο Ταϊρίς Ράις συμφώνησε και έρχεται στην ΑΕΚ αρχικά για το F8 της Αθήνας κλείνοντας και την τελευταία θέση στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Τι ισχύει στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Με μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση, κλείνει το ρόστερ της ΑΕΚ, τουλάχιστον για το F8 του BCL. Η Ένωση συμφώνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, και μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν καιρό, με τον Ταϊρίς Ράις ο οποίος θα υπογράψει αρχικά συμβόλαιο για 1,5 μήνα (μέχρι το F8 της Αθήνας) και στη συνέχεια θα συζητήσει εκ νέου με τους ανθρώπους της ομάδας, για το αν θα επεκταθεί η συνεργασία τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ράις (33 χρονών) είχε αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, λόγω κάποιων προσωπικών του ζητημάτων, αλλά τελικά άλλαξε απόφαση και έρχεται στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε ο Νικος Ζήσης με τον οποίο συνυπήρξαν στην Μπάμπεργκ και είχε συχνή επικοινωνία μαζί του. Πλέον η ΑΕΚ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη θέση 1 και είναι ξεκάθαρα το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο στο F8 του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ράις είχε με την φανέλα του Παναθηναϊκού 10.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ μέσο όρο με 41.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στη Basket League αλλά και 10 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο με 38% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ