ΠΑΟΚ : Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρου – Λονγκ (pics)

ΠΑΟΚ : Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μήτρου – Λονγκ (pics)

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ετοιμάζεται να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο τη νέα σεζόν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στον οποίο θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/8) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον 23χρονο παίκτη ο οποίος πρόκειται εντός των ημερών να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ελληνοκαναδός είπε: «Από εδώ είναι η μητέρα μου, από εδώ είναι οι ρίζες της γιαγιάς μου, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Ξεκινάω την επαγγελματική μου καριέρα, όχι μόνο σε μια υπέροχη χώρα, αλλά και σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και τώρα, είμαι κι εγώ μέλος της. Ανυπομονώ για την εμπειρία, να βρεθώ με τους ανθρώπους εδώ, τους φιλάθλους και κυρίως το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου» για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Έρχομαι ως rookie και ειδικά στην αρχή, θα έχω να μάθω πολλά. Ξέρω όμως ότι η συμφωνία που έχω είναι για τρία χρόνια και πάντα ήθελα να είμαι στην Ελλάδα. Η ομάδα μου έβγαλε εμπιστοσύνη υπογράφοντας για τρία χρόνια κι εγώ από την πλευρά μου, την εμπιστεύομαι επίσης. Θα είναι μια συνεχόμενη διαδικασία, αλλά ξέρω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα έχει σκληρή δουλειά για μένα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ