Άρης : Συμφωνία με Κουζέλογλου και Αγραβάνη αλλά τον βαραίνουν τα BAN…

Άρης : Συμφωνία με Κουζέλογλου και Αγραβάνη αλλά τον βαραίνουν τα BAN…

Οι οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος δεν αφήνουν τους Κιτρινόμαυρους να δημιουργήσουν το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν.

Οι ομάδες της Basket League, δειλά δειλά, προσπαθούν να δημιουργήσουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, όμως μία από αυτές, παρότι ιστορική, φαίνεται κάπως… στάσιμη και ο λόγος είναι οικονομικός.

Οι ατασθαλίες του παρελθόντος δεν αφήνουν τον Άρη να ανασάνει. Από τη στιγμή που η εγγυητική έχει καταπέσει, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αναγκαίο να βρεθεί ένα ποσό κοντά στα 60 χιλιάδες ευρώ για να μπορέσουν να διακανονισθούν τα BAN. Βασικά για να μπορέσει να ξεκινήσει ο διακανονισμός των χρωστούμενων είναι αυτά τα χρήματα, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει ή να αποπληρωθεί απευθείας το ποσό προς τους αιτούμενους ή να γίνει μία συμφωνία μαζί τους.

Όπως είναι λογικό λοιπόν για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω, χρειάζονται κι άλλα χρήματα από την μεριά του Άρη, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα των Κιτρινόμαυρων, προαπαιτούμενα που χρειάζονται για να αγωνιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα,

Το φοβερό στην περίπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι πως παρά τον συγκεκριμένο οικονομικό ανήφορο που έχει να διαβεί, έχουν ήδη ολοκληρωθεί συμφωνίες ι για παραμονές στην ομάδα και αποκτήσεις Ελλήνων αθλητών.

Με την FIBA να παραμονεύει και να προειδοποιεί την ΕΟΚ που σφυρίζει αδιάφορα, ο Άρης όχι μόνο δεν… ενοχλήθηκε από την όλη ιστορία, αλλά έχει δώσει τα χέρια για την παραμονή παικτών (Φλιώνης) και για προσθήκες.

Σημαντικό ρόλο στον Άρη της επόμενης μέρας, ο Σάββας Καμπερίδης θέλει να δώσει στον Γιάννη Αγραβάνη. Ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο Περιστέρι και τώρα θέλει να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας της Θεσσαλονίκης την επόμενη σεζόν. Ουσιαστικά οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε συμφωνία και όπως είναι λογικό οι ανακοινώσεις καθυστερούν λόγω των BAN που υπάρχουν στους Κιτρινόμαυρους.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιάννη Κουζέλογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το Λαύριο ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη και αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στο… κοντό ρόστερ που έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί από τον Καμπερίδη. Ο Άρη προσανατολίζεται για την απόκτηση λιγότερων ξένων (τεσσάρων λογικά) και θα θέλει να δώσει χρόνο σε Έλληνες που γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται την κατάσταση στην ομάδα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Βασίλης Τολιόπουλος, του οποίου βέβαια η υπόθεση δείχνει πως ναυαγεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ