Παπανικολόπουλος: «Φτιάξαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο» (pics+vid)

Παπανικολόπουλος: «Φτιάξαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο» (pics+vid)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, με τον Έλληνα τεχνικό να οριοθετεί τους στόχους της για τη νέα σεζόν.

Με χαμόγελα, όρεξη για σκληρή δουλειά και υψηλό κίνητρο απ’ όλους προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» του Περιστερίου  το απόγευμα της Τρίτης (18/8) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, αλλά και τα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν στο παρκέ τους Αθηναίου, Μαυροκεφαλίδη, Σαλούστρο, Καράμπελα, Γκρέι, Τζόουνς, Πέτεγουει, Άρλετζ και τους πρωταθλητές Ελλάδος έφηβους Βησσαρίου, Τόλα, Ευσταθιάδη και Παπαδημητρίου. Την επόμενη Δευτέρα (24/8) αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Γάιος Σκορδίλης και ο Αμπντούλ Γκάντι που αναμένεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στην έναρξη της προετοιμασίας του Περιστερίου winmasters για τη νέα αγωνιστική περίοδο τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινάμε μια ‘περίεργη’ προετοιμασία. Οι περισσότεροι αθλητές, ύστερα από πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας, καλούνται να συμμετέχουν σε ομαδικές προπονήσεις. Σίγουρα αυτή είναι η βασική ιδιαιτερότητα της νέας χρονιάς», ανέφερε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» στην «πρώτη» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πρόσθεσε:

«Η ομάδα έφτιαξε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τις τρεις διοργανώσεις (Bakset League, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League) που έχουμε μπροστά μας, κρατώντας μεγάλο μέρος του κορμού της και ανεβάζοντας παιδιά από την παραγωγική διαδικασία του συλλόγου και το εφηβικό στην ανδρική ομάδα. Παράλληλα, αποκτήσαμε τους παίκτες που θέλαμε για τα δεδομένα της εποχής και της κατάστασης.

Περισσότερο επίκαιρο από κάθε άλλη χρονιά είναι να έχουμε την υγεία μας, για να καταφέρει η ομάδα να είναι στις υψηλές θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και να κάνει μια καλή πορεία στο BCL».

Από την πλευρά του ο τζένεραλ μάνατζερ του Περιστερίου winmasters Γιώργος Πανταζόπουλος, δήλωσε:

«Σε μια ιδιαίτερη χρονιά καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, προκειμένου να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος και να κάνουμε μια εξίσου καλή πορεία στο BCL, όπως πέρσι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διατήρηση του βασικού κορμού του έμψυχου δυναμικού λέγοντας πως «είναι πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε τον κορμό της περυσινής ομάδας, ένα στοιχείο πολύ ουσιαστικό για την συνέχεια του Περιστερίου».

Στη φετινή προετοιμασία θα συμμετάσχοουν και τέσσερις πρωταθλητές Ελλάδος με το εφηβικό, γεγονός που δείχνει και την δουλειά υψηλού επιπέδου που γίνεται στην παραγωγική διαδικασία του Περιστερίου.

«Τα παιδιά αυτά, το μέλλον του Συλλόγου, θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε σιγά – σιγά στον κορμό της ομάδας», κατέληξε ο Γιώργος Πανταζόπουλος.

Το Περιστέρι ταυτόχρονα ανακοίνωσε και τα φιλικά προετοιμασία του. «Τέσσερεις εντός έδρας και δύο εκτός έδρας φιλικούς αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Περιστερίου winmasters πριν από το Super Cup (23, 24 Σεπτεμβρίου).

Συγκεκριμένα, οι «κυανοκίτρινοι» θα υποδεχθούν στις 2/9 τον Αμύντα, στις 5/9 το Λαύριο, στις 8/9 τον Ηρακλή και στις 12/9 την ΑΕΚ.

Στη συνέχεια θα συναντηθούν εκτός έδρας με το Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου (16/9) και με τον Προμηθέα Πατρών (17/9)», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου.

Το βίντεο από την πρώτη του Περιστερίου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ