Δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για Παπαπέτρου, Κορομηλά, Γκόντα και Φούφη

Δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για Παπαπέτρου, Κορομηλά, Γκόντα και Φούφη

Οι τέσσερις διαιτητές που έμεναν εκτός ορισμών από την Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας, επειδή τους είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού, δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ.

Οι Πέτρος Παπαπέτρου, Ηλίας Κορομηλάς, Σπύρος Γκόντας, και Γιάννης Φούφης είχαν τιμωρηθεί από την ΚΕΔ με ποινή αποκλεισμού για 2 μήνες, όμως δεν παράτησαν την υπόθεση και κατέθεσαν προσφυγές στον ΑΣΕΑΔ κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ.

Ο λόγος που τιμωρήθηκαν οι τέσσερις διαιτητές ήταν το γεγονός πως αποφάσισαν να παραμείνουν στη διοργάνωση της Ευρωλίγκα και να μη δηλώσουν διαθέσιμοι στις διοργανώσεις της FIBA, παρά την ανάγκη της δεύτερης, αλλά και τις πιέσεις από την ελληνική ομοσπονδία.

Τελικά οι Παπαπέτρου, Κορομηλάς, Γκόντας και Φούφης δικαιώθηκαν από τον ΑΣΕΑΔ, ο οποίος έκανε δεκτές τις προσφυγές που είχαν κάνει κατά της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΟΚ, για παράνομο αποκλεισμό τους, με αποτέλεσμα να αναμένεται η επιστροφή τους στα γήπεδα της Basket League.

Πλέον οι τέσσερις ρέφερι σκέφτονται σοβαρά να προσφύγουν και στα πολιτικά δικαστήρια, διότι έχουν πάτημα την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ο οποίος τους δικαίωσε. Οι Παπαπέτρου, Κορομηλάς, Γκόντας και Φούφης δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση και προτίθεται να φτάσουν έως τα άκρα για την απόλυτη δικαίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ