Χαρίλαος Τρικούπης : Πρώτη προπόνηση στο Μεσολόγγι (pics)

Χαρίλαος Τρικούπης : Πρώτη προπόνηση στο Μεσολόγγι (pics)

Η νεοφώτιστοι στην Basket League πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Basket League. Η ομάδα του Μεσολογγίου, με τον Ντίνο Καλαμπάκο στο τιμόνι του, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της παρθερνικής της εμφάνισης στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Η προετοιμασία λοιπόν ξεκίνησε χωρίς τους ξένους που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες, με τον προπονητή των νεοφώτιστων να δηλώνει ότι πρόκειται για μια δύσκολη χρονιά.

Ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε έξαρση του ιού και ελπίζω όλες οι ομάδες να είναι υγιείς. Ελπίζω να αρχίσει το πρωτάθλημα και να πάνε όλα καλά. Εμείς αναζητούμε έναν ακόμη παίκτη για να κλείσουμε το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που έγιναν. Τα λεφτά που είχαμε προς διάθεση δεν ήταν πολλά, αλλά θέλω να πιστεύω πως τα δαπανήσαμε σωστά. Δεν έχω ιδέα πώς θα είναι το πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες θα είναι καλές, αλλά για κάποιες άλλες υπάρχουν ερωτηματικά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα είναι η νέα σεζόν. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Το ξεκίνημα θα είναι όπως φαίνεται χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Είναι κακό συναίσθημα για τους αθλητές αυτό, θα αισθάνονται κάπως, σαν φιλικά. Το βλέπουμε και στο ποδόσφαιρο πώς είναι. Ο κόσμος του Μεσολογγίου είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει με πολλούς τρόπους, αλλά για λίγο καιρό δεν θα μπορεί να είναι κοντά μας. Να κάνουμε λίγο υπομονή για να συναντηθούμε ξανά στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως και πέρσι. Ξέρουμε αν μπούμε να παίξουμε στα ίσα με κάποιες ομάδες, θα είναι σαν να πέφτουμε σε τοίχο με 200 χιλιόμετρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ