Ηρακλής : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τους προκριματικούς αγώνες του BCL

Ηρακλής : Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τους προκριματικούς αγώνες του BCL

Οι άνθρωποι του Γηραιού πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο κ.Εφραίμ Κυριζίδη, για να συζητήσουν

Στο πλευρό του Ηρακλή, στην προσπάθεια του να διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη τους προκριματικούς αγώνες του BCL, βρίσκεται ο Δήμος της πόλης, με τον Δήμαρχο κ. Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριζίδη, να συναντιούνται με εκπροσώπους του Γηραιού.

Συγκεκριμένα, τον Ηρακλή εκπροσώπησαν στην συνάντηση οι Κασιμάτης, Κοντοτάσιος, Τσιάρα, Παπαδούλη και Κούσης, οι οποίοι ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες και τις ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ από την πλευρά του, ο Δήμαρχος της πόλης εξέφρασε την βούληση του Δήμου με όλα τα μέσα που διαθέτει, την προσπάθεια της ομάδας. Και αυτό γιατί, μία τέτοια διοργάνωση θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για την Θεσσαλονίκη, καθώς την πόλη θα επισκεφθούν δεκάδες αθλητές, προπονητές, στελέχη και συνοδοί.

Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας ευχήθηκε καλή τύχη στην προσπάθεια του Ηρακλή, τόσο στο BCL όσο και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Να σημειωθεί πως η FIBA συνεχίζει τις διερευνητικές επαφές με τις υποψήφιες πόλεις, καθώς ο σχεδιασμός της διοργανώτριας αρχής είναι, οι αγώνες δύο προκριματικών τουρνουά (με τέσσερις ομάδες στο καθένα), να διεξαχθούν σε δύο πόλεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ