Παναθηναϊκός : Ανεβάζει διαρκώς στροφές στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός : Ανεβάζει διαρκώς στροφές στο ΟΑΚΑ

Οι Πράσινοι συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία τους στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, περιμένοντας και τους Όγκαστ και Τζάκσον απο τις ΗΠΑ.

Ο Γιώργος Βόβορας προσωρινά βλέπει κάποιες απώλειες στο ροτέισόν του. Και ο λόγος ειναι απλός και λογικός, αφού ακόμα οι Πιέρ Τζάκσον και Ζακ Όγκαστ δεν έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς δεν έχουν έρθει στην χώρα μας από τις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ, κυρίως για το ελληνικό πρωτάθλημα άρα και γηγενής, με τους Πράσινους να συνεχίζουν απτόητοι την προετοιμασία της.

Την Πέμπτη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Βόβορας πίεσε λίγο παραπάνω τους αθλητές του, προχωρώντας σε διπλή προπόνηση, στην οποία δεν υπήρξε πάντως κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Σε αυτές συμμετείχε κανονικά και ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Παρόντες είναι και οι Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Δίπλαρος, καθώς παραμένουν ελεύθεροι στην αγορά και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Εν αντιθέσει με τον Καμπερίδη, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ