Περιστέρι : Στις προπονήσεις ο Βασιλόπουλος, έρχεται και ο Γκάντι

Περιστέρι : Στις προπονήσεις ο Βασιλόπουλος, έρχεται και ο Γκάντι

Ο αρχηγός των Περιστεριωτών μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα του συγκροτήματος του Παπανικολόπουλου, ενώ την Κυριακή έρχεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Βασιλόπουλος η… επιστροφή. Όχι ότι έφυγε από την ομάδα του Περιστερίου ο έμπειρος φόργουορντ, αλλά μπήκε για πρώτη φορά στις προπονήσεις της ομάδας των δυτικών προαστίων. Επιπρόσθετα την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Αμπντούλ Γκάντ στις 16 00.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

Με τον αρχηγό Παναγιώτη Βασιλόπουλο να συμμετέχει κανονικά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Περιστερίου winmasters το Σάββατο (22/8) και πλέον αναμένεται η άφιξη του Αμπντούλ Γκάντι το μεσημέρι (16.00) της Κυριακής (23/8) προκειμένου να υπάρχει απαρτία!

Αρχηγού παρόντος, λοιπόν, οι «κυανοκίτρινοι» δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και της φυσικής κατάστασης, ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους.

Την Κυριακή οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου έχουν ρεπό και από την Δευτέρα θα ακολουθήσουν πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, το πρωί με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα με μπάσκετ και τακτική στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ο Αμπντούλ Γκάντι που φτάνει την Κυριακή (23/8) στην Αθήνα θα περάσει την Δευτέρα (24/8) από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και κατόπιν θα θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ