Μπιτς : «Έτοιμος να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω» (pic)

Μπιτς : «Έτοιμος να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω» (pic)

O Αμερικανός φόργουορντ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ενόψει της νέας σεζόν.

Με ολοφάνερη την επιθυμία να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάλι στο γήπεδο, αλλά και σίγουρος για τον εαυτό του, παρουσιάστηκε ο Μπο Μπιτς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε την Δευτέρα (24/08) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και δήλωσε: «Είπα στον κόουτς Μέξα όταν μιλήσαμε, ότι είμαι έτοιμος. Έκανα προπόνηση όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο με την ομάδα και να δείξω σε όλους και στην ομάδα μας και στη Θεσσαλονίκη, τι μπορώ να κάνω»

Ο Μπιτς θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα μόλις ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περάσει το τεστ COVID-19 και  αναφέρθηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στις δικές του προσδοκίες. Συγκεκριμένα είπε : «Ξέρω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οπότε αυτό που περιμένω από την ομάδα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Με σκληρή δουλειά από όλους μας μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και να κάνουμε πολλές νίκες. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Έχω παίξει αντίπαλος στη Γερμανία με τον Ελστον Τέρνερ, είναι πολύ καλός παίκτης, έχω κάνει προπόνηση με τον αδερφό του Μήτρου Λονγκ και γνωρίζω την οικογένειά του».

Τον Αμερικανό φόργουορντ, υποδέχθηκε ο Team manager του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ