Άρης : Ξεκίνημα με τεστ κορωνοϊού

Άρης : Ξεκίνημα με τεστ κορωνοϊού

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες της ΚΑΕ Άρης και η πρώτη μέρα περιελάμβανε τα απαραίτητα τεστ κορωνοϊού.

Ξεκίνημα προετοιμασίας και για τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως ανακοίνωσε στη πρώτη συγκέντρωση των παικτών πραγματοποιήθηκαν τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Αν όλα πάνε καλά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται να ξεκινήσει και το… μπασκετικό κομμάτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η φετινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Άρη ήταν διαφορετική, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Φορώντας τις απαραίτητες μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις, οι παίκτες που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, το τεχνικό επιτελείο, το υπόλοιπο σταφ, το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας και μέλη της διοίκησης της Κ.Α.Ε. υποβλήθηκαν σήμερα (25/08) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» σε τεστ COVID-19 από το Μοριακό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ιστογενετική», υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Νίκου Κουκουλιά.

Όσοι ήταν παρόντες ενημερώθηκαν από τον κ. Κουκουλιά για τους κανόνες, οι οποίοι θα ισχύσουν φέτος, αλλά και για τα νέα δεδομένα που ισχύουν λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα και με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ