Δυνατά φιλικά για τον ΠΑΟΚ

Δυνατά φιλικά για τον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει μια σειρά από δυνατά φιλικά, στα οποία θα αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους παίκτες του Δικεφάλου να προπονούνται για δεύτερη εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα.

Από αύριο μάλιστα ο Ελληνας τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Τζέρεμι Λοβ.

Οι δύο Αμερικανοί ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όμως λόγω προβλήματος που προέκυψε στις πτήσεις, η άφιξή τους μετατέθηκε κατά 24 ώρες.

Οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και ο Μέξας θα τους έχει στη διάθεσή του για τα δυνατά φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα. Οι Ασπρόμαυροι θα δώσουν μια σειρά από δυνατά παιχνίδια, στα οποία μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσουν τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Προμηθέα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα. Δύο ημέρες αργότερα (7/9), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena την ΑΕΚ, ενώ στις 11/9 αναμένεται να γίνει ο επόμενος εντός έδρας φιλικός αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Θα ακολουθήσει ένα πενταήμερο ταξίδι σε Αθήνα και Πάτρα, στη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΚ (16/9 στο ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9 στο Λαύριο) και τον Προμηθέα (19/9 στην Πάτρα). Όλα τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπως είναι αναμενόμενο λόγω του κορωνοϊού θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ