Γκρίφιν: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εδώ»

Γκρίφιν: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω εδώ»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στον ερχομό του στον Δικέφαλο και τους λόγου που επέλεξε την ομάδα του Μέξα. «Θέλω πολλές νίκες» υποστήριξε ο Λοβ.

Και οι τελευταίοι έφτασαν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ,  με τους Μάλκολμ Γκρίφιν και Ζερμέν Λοβ να είναι εδώ και λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο.

Οι δύο Αμερικανοι μίλησαν για το ταξίδι τους αλλά και την παρουσία τους στην ομάδα του Κώστα Μέξα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στη Θεσσαλονίκη και που επιτέλους θα παίξω για τον ΠΑΟΚ και όχι σαν αντίπαλος. Κάθε φορά που ερχόμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αισθανόμουν ότι αυτοί οι φίλαθλοι σου δίνουν επιπλέον κίνητρο, ακόμη και σαν αντίπαλο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους έχω πλέον στο πλευρό μου. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί», σχολίασε αρχικά ο Μάλκομ Γκρίφιν και δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις: «Δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω με την ομάδα μου. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε. Και χαίρομαι πολύ που θα είναι μαζί μου και στον ΠΑΟΚ ο Ζερμέν, ένα ακόμη παιδί από το Σικάγο. Ήμασταν μαζί στον Κολοσσό, παίζαμε μαζί και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ και σίγουρα η παρουσία του θα με βοηθήσει πολύ. Είμαστε από την ίδια περιοχή, θα προσαρμοστούμε πιστεύω γρήγορα, θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και οι δύο μαζί την ομάδα μας».

Ο Ζερμέν Λοβ στάθηκε στην συνεργασία που θα έχει με τον Γκρίφιν, φορώντας αμφότεροι την ασπρόμαυρη φανέλα. «Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Μάλκολμ και η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, όπως και η συζήτηση που είχα με τον προπονητή. Με τον Μάλκολμ έχουμε καλή χημεία, γνωριζόμαστε πολύ καλά και πραγματικά θέλαμε να πάρουμε αυτή την ευκαιρία και να παίξουμε μαζί μία ολόκληρη χρονιά», ενώ στην συνέχεια δήλωσε έτοιμο να πιάσει δουλειά.

«Έχω δουλέψει το καλοκαίρι. Είναι λογικό να είμαστε λίγο πίσω από τα παιδιά που ξεκίνησαν ήδη, αλλά είμαι έτοιμος να μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Έχουμε μία δύσκολη και περίεργη χρονιά μπροστά μας. Ίσως είναι λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για τις φιλοδοξίες που έχουμε, εγώ προσωπικά και η ομάδα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο στόχος θα είναι υψηλός και θέλουμε πολλές νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ