Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πέρσι η σύζυγος στο OPEN. Φέτος η σύζυγος στο ΣΚΑΙ. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

ΠΑΟΚ: Έκκληση Χατζόπουλου για την στήριξη της ΚΑΕ

Ο Θανάσης Χατζόπουλος τόνισε ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος των χρεών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ:  Έκκληση Χατζόπουλου για την στήριξη της ΚΑΕ | to10.gr

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνέλευση του Δ.Σ του ΠΑΟΚ με συμμετοχή του 75,7% των μετοχών, στο PAOK Sports Arena η τακτική Γενική Συνέλευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ως μέλος της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επισήμανε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ χρειάζεται συσπείρωση, χρήματα και την συμμετοχή όλων των δυνάμεων των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Με την συμμετοχή του 75,7% των μετοχών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αφορούσε τη χρήση 1/7/2018-30/6/2019.

Ο κ.Θανάσης Χατζόπουλος ως μέλος της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τους μετόχους για την κατάθεση του φακέλου για την συμμετοχή της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα, επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, τα πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν, αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης και συμμετοχής όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ σε αυτή την προσπάθεια. «Δεν θα μπορούσα να αφήσω τον ΠΑΟΚ να καταστραφεί και για αυτό ασχολήθηκα. Έχω βάλει ήδη πολύ χρόνο και χρήματα, για όλα τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε καθημερινά, αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την βοήθεια όλων. Η κατάσταση είναι δύσκολη, χρειάζεται συσπείρωση, χρειάζονται χρήματα και η συμμετοχή όλων των ΠΑΟΚτσήδων και όλων των δυνάμεων της οικογένειας του ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Χατζόπουλος.

Μιλώντας στη διάρκεια της ΓΣ πήραν το λόγο οι κ.κ. Πρέλεβιτς, Πανάκας, Δημ. Παπαδόπουλος, Γαλατσόπουλος και Κανώτας και αφού συνεχάρησαν τον κ.Χατζόπουλο και τα μέλη της διοίκησης (τον πρόεδρο κ.Καρακούση και τον σύμβουλο κ.Τρολυράκη) που ανέλαβαν την ομάδα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν, ο καθένας από την πλευρά του και με όποιο τρόπο μπορούν την νέα αυτή προσπάθεια.

Στη διάρκεια της ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι oικονομικές kαταστάσεις 1/7/2018-30/6/2019 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του ΔΣ της ΚAΕ ΠΑΟΚ και του ορκωτού ελεγκτή και η απαλλαγή των μελών του ΔΣ και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 30/6/2018-1/7/2019.

Εγκρίθηκαν επίσης ομόφωνα η εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 30/6/2019-1/7/2020 και η τροποποίηση του καταστατικού της εταιρίας και εναρμόνισή του με τις διατάξεις του ν.4548/2018 και του ν.2725/99.

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον για διορισμό αιρετής διοίκησης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από