Λυκογιάννης : «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος»

Λυκογιάννης : «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος»

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως οι παίκτες του ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αυτό οδήγησε τον Κολοσσό στη νίκη στην έδρα του Άρη.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου στο Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου για τους Ροδίτες, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, με σεβασμό απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο Άρης, έπειτα από την αναταραχή που είχε λόγω των τελευταίων γεγονότων θα ψάξει τρόπο αντίδρασης όπως κάνει κάθε μεγάλη ομάδα.

Σήμερα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ξέραμε που να ρισκάρουμε και πήραμε αυτά που μας έδωσε ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο, με την πίεση του κόσμου που ξέραμε ότι θα είχαμε, έπρεπε να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Το κάναμε και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τον πρώτο γύρο, έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα στον δεύτερο και ευελπιστούμε να πάμε καλύτερα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ