O Μαντζούκας έχει γίνει θηρίο και… τρομάζει (vids)

O Μαντζούκας έχει γίνει θηρίο και… τρομάζει (vids)

Ο ταλαντούχος παίκτης του Προμηθέα δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς για να ξεχωρίσει και με την αντρική ομάδα των Πατρινών.

Εάν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, το μόνο σίγουρο είναι πως τα επόμενα χρόνια θα τον θαυμάζουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος παρέμεινε στον Προμηθέα και μέσω του προγράμματός του, αναμένεται να έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής, με στόχο να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των Πατρινών, λίγο πριν την αναμενόμενη συμμετοχή του στo draft του NBA.

Ο Έλληνας φόργουορντ γυμνάζεται διαρκώς υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ του Προμηθέα. Τον Ιούνιο έκλεισε το 17ο έτος της ηλικίας του, έχει φτάσει τα 2,07μ και από το κορμί του δεν θυμίζει καθόλου παιδί της ηλικίας του.

Ο Μαντζούκας είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, με την ομάδα της Πάτρας από την μεριά της να έχει θέσει υψηλή ρήτρα για να μπορέσει να τον αφήσει ελεύθερο, την ώρα που ήδη οι σκάουτερ από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη τον έχουν στα υπόψιν τους.

Και όχι άδικα καθώς αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα που έχουν γεννηθεί το 2003 ενώ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του εφηβικού πρωταθλήματος καθώς σε πέντε αναμετρήσεις που αγωνίστηκε είχε 33.6 πόντους με 70% στα δίποντα, 17.4 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ σε 35.5 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μαντζούκας δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς για να μπορέσει να ξεχωρίσει φέτος και με τους άντρες του Προμηθέα, με τα παρακάτω βίντεο να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lefteris Mantzoukas has been working NON STOP 💪 @lmantzoukas #promitheas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Overtime Europe (@overtimeeur) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ