Μπόουλιν : «Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά»

Μπόουλιν : «Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά»

Την άποψη του για τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ηρακλή εξέφρασε ο Σκάιλερ Μπόουλιν αμέσως μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Δεύτερο φιλικό τεστ για τον Ηρακλή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να γνώρισε δύο ισάριθμες ήττες, αλλά σύμφωνα με τον Σκάιλερ Μπόουλιν η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη καθώς έχει βάσεις.

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν υψηλές προσδοκίες για την Ευρωλίγκα και για εμάς το να παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, που ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ο προπονητής δουλεύει σκληρά, έχουμε ένα καλό γκρουπ από παίκτες, παιδιά με πολύ καλό χαρακτήρα, σωστή νοοτροπία που τους αρέσει να δουλεύουν και τους αρέσει να κερδίζουν. Αυτή είναι, λοιπόν, μια εξαιρετική βάση και θα χτίσουμε πάνω της για να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκάιλερ Μπόουλιν.

Ενώ για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Είναι ένα πολύ θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Εναντίον του Ολυμπιακού είδαμε κάποια θετικά δείγματα, αλλά ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, κάναμε αρκετά λάθη. Σήμερα, κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Δεν ξέρω ποιο ήταν το ακριβές τελικό σκορ, αλλά δείξαμε πραγματικά σε τι επίπεδο μπορούμε να φτάσουμε. Έχουμε μερικές εβδομάδες ακόμα για το παιχνίδι των προκριματικών, ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε θετικά βήματα. Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος και πολύ περήφανος για τα παιδιά»

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν τονίζει μετα τον αγώνα με τον ΠΑΟ πως «ο μόνος δρόμος για την Ομάδα ειναι η βελτίωση. Ηταν ενα καλο και δυνατό τεστ για εμάς, πολύ ωφέλιμη εμπειρία που παίξαμε με τις δυο καλύτερες Ελληνικές ομάδες και είχαμε και παιδιά που έλειπαν. Έχουμε μια καλή Ομάδα, δουλεύουμε πολύ σκληρά, έχουμε δρόμο ακόμη και θελουμε να είμαστε έτοιμοι στον πρώτο μας Ευρωπαϊκό αγώνα»…

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ