AEK : Χωρίς τέσσερις με Άρη και ΠΑΟΚ, μέσα Μάντζαρης-Ράις

AEK : Χωρίς τέσσερις με Άρη και ΠΑΟΚ, μέσα Μάντζαρης-Ράις

Δεν θα ταξιδέψουν οι Ματσιούλις, Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς και Κατσίβελης στην Θεσσαλονίκης για την Ένωση, ενώ λεπτά συμμετοχής θα πάρουν οι Μάντζαρης και Ράις.

Με απουσίες ταξιδεύει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη όπου και θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με τον Άρη (05/09) και τον ΠΑΟΚ (07/09). Στην Αθήνα λοιπόν παρέμειναν οι Ματσιούλις, Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να βλέπει τον Γόντικα να ανεβάζει ρυθμούς και να ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας ψηλός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια.

Οπως χρόνο θα πάρουν και οι Ταϊρίς Ράις και Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ενσωματωθεί από την Πέμπτη (03/09) στις ομαδικές προπονήσεις, νωρίτερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο προπονητής του θέλει σιγά σιγά να τον εντάξει και με τους υπόλοιπους.

Όσο για τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος προπονείται με την ΑΕΚ χωρίς κάποια δέσμευση, θα ακολουθήσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά για να δώσει και ανάσες στους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ