Άρης : Παρελθόν ο Αγραβάνης, παίρνει Σταμάτη

Άρης : Παρελθόν ο Αγραβάνης, παίρνει Σταμάτη

Δεν προχωράει η περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι έτοιμη να... ενεργοποιήσει την απόκτηση του Δημήτρη Σταμάτη.

Τελειώνει πριν καλά καλά γίνει επίσημο. Ο Γιάννης Αγραβάνης παρότι είχε δώσει τα χέρια με τον Άρη, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το περιβάλλον των Κιτρινόμαυρων, ο 21χρονος φόργουορντ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από το διαμέρισμα που του είχε δοθεί για να μείνει, το οποίο δεν ικανοποιούσε τις ανάγκες του.

Για αυτό όπως τονίζουν στον Άρη, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Αγραβάνης έφυγε από την Θεσσαλονίκη (δεν είχε παραβρεθεί και στην πρώτη προπόνηση του Άρη) και με τον Σάββα Καμπερίδη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ηδη πάντως έχει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Αγρα να έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν στο Περιστέρι όντας δανεικός από την ΑΕΚ.

Οι επιλογές είναι δύο για τον Άρη. Είτε να αποκτήσει κάποιον Αμερικανό για να καλύψει το κενό που άφησε ο 21χρονος φόργουορντ, ή με την ενεργοποίηση του Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα, να λειτουργήσει με χαμηλότερα σχήματα και να πάρει ουσιαστικά τη θέση του στο ροτέισον της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ