Περιστέρι : Γεμάτο ενόψει του φιλικού με το Λαύριο

Περιστέρι : Γεμάτο ενόψει του φιλικού με το Λαύριο

Η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει του πρώτου φιλικού προετοιμασίας της απέναντι στο συγκρότημα του Σερέλη.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά δίνει το Περιστέρι το Σάββατο (5/9, 18:00) κόντρα στο Λαύριο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και των βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ο βοηθός προπονητή του Περιστερίου,  Αλέξανδρος Βελισσαράκος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και τόνισε για την περίοδο της προετοιμασίας πως: «Αισθανόμαστε καλά που έπειτα από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, επιστρέφουμε σε αγώνες έστω και αν πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα βοηθήσουν και τους παίκτες να βγουν από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων. Αναμφίβολα, τα φιλικά αυτά αρχής γενομένης με το Λαύριο θα μας βοηθήσουν να εξαγάγουμε συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ