Γκος : «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο»

Γκος : «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο»

Ο Φιλ Γκος μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΓΣΛ Φάρο με 101-89 λέγοντας πως ο δικέφαλος πρέπει να είναι προετοιμασμένος για κάθε είδους παιχνίδι και για κάθε αντίπαλο.

Ο Φιλ Γκος σε δηλώσεις του στο inpaok αναφέρθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και το γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να είναι έτοιμη για οποιονδήποτε αγώνα. Επίσης μίλησε για τη διαφορά που έχει ο δικέφαλος στα εντός έδρας από ότι στα εκτός τονίζοντας πως όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ για να κάνουν όνομα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλ Γκος:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Φάρος είναι μια κάλη ομάδα που ήθελε να προστατέψει την έδρα του. Κατάφεραν να κερδίσουν, πετυχαίνοντας 101 πόντους, κάτι πολύ αρνητικό για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, όπως έχουμε δείξει άλλες φορές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο».

Για το λόγο που υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση της ομάδας εντός από εκτός έδρας: «Αν είχαμε βρει την απάντηση, θα είχαμε βρει και τη λύση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια. Κάθε ομάδα που παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό κτλ προσπαθεί να κάνει όνομα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Οι άλλες ομάδες ετοιμάζονται για να μας αντιμετωπίσουν, το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς, αγωνιζόμενοι σε υψηλό επίπεδο απόδοσης».

Για την κακή αμυντική λειτουργία: «Προφανώς ήταν και θέμα πνευματικής κούρασης. Το μυαλό… ήταν νεκρό και το το σώμα δεν αντιδρούσε, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε, όπως θα θέλαμε. Έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες φέτος. Η χρονιά είναι μεγάλη, μόλις τώρα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει του δευτέρου γύρου, ελπίζοντας να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Για τη δύσκολη συνέχεια αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Τενερίφη: «Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τον αγώνα στη Λάρισα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε με αντίπαλο τον Φάρο και να τα διορθώσουμε. Γενικά, πιστεύω ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και δεν μας αρέσει να χάνουμε τους αγώνες με τέτοιο τρόπο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ