Προμηθέας : Αγώνας μπάσκετ μετά από έξι μήνες!

Προμηθέας : Αγώνας μπάσκετ μετά από έξι μήνες!

Η ομάδα της Πάτρας έπαιξε φιλικό προετοιμασίας με το Λαύριο, με τους παίκτες του Μάκη Γιατρά να αγωνίζονται μετά από μισό χρόνο και πάλι.

Μετά από έξι μήνες πάτησε και πάλι παρκέ ο Προμηθέας Πατρών! Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, η οποία ταλαιπωρήθηκε από δύο κρούσματα κορωνοϊού και δεν είχε προλάβει να παίξει κάποιο ματς στη διάρκεια της προετοιμασίας της, αγωνίστηκε απέναντι στο Λαύριο στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά πράγματα, σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκε κάποιο σκορ και οι παίκτες έπαιξαν πέντε δεκάλεπτα.

Αναλυτικά ο Προμηθέας αναφέρει:

Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του ν’ αγωνίζονται στο παρκέ για πρώτη φορά την νέα σεζόν είχε ο Μάκης Γιατράς στο φιλικό του Προμηθέα Πάτρας κόντρα στο Λαύριο Megabolt, που διεξήχθη στο «Δημήτρης Τόφαλος» την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό ήταν το πρώτο (έστω και φιλικό) παιχνίδι του Προμηθέα μετά από 6 μήνες κι ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας πειραματίστηκε με πολλά σχήματα, χρησιμοποιώντας διαφορετικές πεντάδες, καθώς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του (απουσίασαν οι Floyd και Μπαζίνας).

preseason20 scrim 110 lavrio 115

Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε επίσημο σκορ, ενώ οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν για 5 δεκάλεπτα.

preseason20 scrim 110 lavrio 111

Ο προπονητής του Προμηθέα δήλωσε ευχαριστημένος που η ομάδα «επιτέλους αγωνίστηκε μετά από 6 μήνες», αλλά πρόσθεσε «πως έχουμε δρόμο ακόμα». Το παιχνίδι κατά τον πατρινό coach ήταν περισσότερο σαν ένα «προπονητικό διπλό, αλλά με αντίπαλο», ενώ τόνισε πως η ομάδα έχει απουσίες.

preseason20 scrim 110 lavrio 118

Ο προπονητής του Λαυρίου, που είχε, επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα ευχήθηκε: «Καλή Χρονιά, Υγεία» και «να πετύχουν και οι 2 ομάδες τους στόχους που έχουν θέσει».

preseason20 scrim 110 lavrio 112

preseason20 scrim 110 lavrio 117

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ