Ουάιτ : «Να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στα φιλικά»

Ουάιτ : «Να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στα φιλικά»

Ο Άαρον Ουάιτ δήλωσε ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο Κάουνας για τα φιλικά του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Κάουνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά μαζί με τις Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο και Άλμπα Βερολίνου (12-13/9).

Ο Άαρον Ουάιτ δήλωσε ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο Κάουνας, όπου πέρασε δύο σεζόν με τη Ζαλγκίρις, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ:

«Είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να παίξει απέναντι σε δύο ομάδες της Euroleague. Από μέρους μου είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Κάουνας εκεί όπου είχα δύο εξαιρετικές σεζόν με τη Ζαλγκίρις και θα συναντήσω γνώριμα πρόσωπα. Εύχομαι να παίξω καλά και η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Θα είναι μια ισχυρή πρόκληση για εμάς. Ανυπομονώ για αυτούς τους αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ