Οι προπονήσεις του Τσαλμπούρη με τον ΠΑΟΚ και η προοπτική συνεργασίας

Οι προπονήσεις του Τσαλμπούρη με τον ΠΑΟΚ και η προοπτική συνεργασίας

Ο 24χρονος σέντερ ψάχνει ομάδα, θα συμμετάσχει για έναν μήνα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ελεύθερος στην αγορά είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο 24χρονος σέντερ, προκειμένου να διατηρήσει σε ικανοποιητικά επίπεδα τη φυσική του κατάσταση, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Γεγονός που θα κρατήσει για έναν μήνα.

Βέβαια, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο η συνεργασία των δύο πλευρών να κρατήσει για περισσότερο. Καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ψηλό λόγω των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στη θέση «5». Ο Τσαλμπούρης αρχικά θα κάνει μόνο προπονήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το επόμενο διάστημα θα κρίνουν οι Θεσσαλονικείς αν πρέπει να του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε το εξής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: «Με την προοπτική πέρα από τον πρώτο μήνα της συνεργασίας του με την ομάδα μας να υπάρξει και συνέχεια».

Η ενημέρωση του συλλόγου λέει επίσης πως «ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Alan Herndon και φυσιοθεραπεία ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, που υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 4-5 ημέρες και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ