Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ για τη συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία για το παρκέ

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ για τη συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία για το παρκέ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον κόσμο της ομάδας που πήρε μέρος στην ψηφοφορία για το παρκέ του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ψηφοφορία για το παρκέ που θα τοποθετηθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη του συμμετοχή. Όπως ενημέρωσε μάλιστα, θα γνωστοποιήσει άμεσα και το αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, στις 18:15, η ψηφοφορία για το παρκέ, που θα τοποθετηθεί στο «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στα Άνω Λιόσια.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 52.720 φίλους της Ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο αριθμός-ρεκόρ στα Social Media της ΑΕΚ BC αποτυπώνει προδήλως το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για τα δρώμενα στη «Βασίλισσα», αλλά κυρίως για τη στέγασή της σε γήπεδο εφάμιλλο της ένδοξης ιστορίας της.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι μόλις το πρώτο τρίωρο μετά την ανάρτηση της ψηφοφορίας 30.000 φίλοι έσπευσαν να ψηφίσουν για το παρκέ προτίμησής τους, γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εντός ολίγου θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ