ΠΑΟΚ : Τεστ, προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

ΠΑΟΚ : Τεστ, προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί για την Αθήνα έχοντας εκτός τους Κακλαμανάκης, Χέρντον και Παπασάβογλου.

Με τρεις απουσίες αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Αθήνα, με την ομάδα του Κώστα Μέξα να έχει προβλήματα τραυματισμών για τα ματς με ΑΕΚ, Λαύριο και Προμηθέα καθώς δεν ακολούθησαν οι Κακλαμανάκης, Χέρντον και Παπασάβογλου. Πριν την αναχώρηση, άπαντες από τους Θεσσαλονικείς πέρασαν τεστ για τον covid-19.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

«Η μέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ, καθώς πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον COVID-19, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργείου της “ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ” που βρέθηκε στο “PAOK Sports Arena”.

Μετά την πρωινή προπόνηση η ομάδα αναχώρησε για την Αθήνα εν όψει των 3 φιλικών αγώνων που θα δώσει τις επόμενες μέρες με αντιπάλους την ΑΕΚ (16/9-17:00, ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9-18:00, Κ.Γ. Λαυρίου) και τον Προμηθέα Πάτρας (19/9-17:00, “Δημήτρης Τόφαλος”).

Την αποστολή της ομάδας δεν ακολούθησαν οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Alan Herndon, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν το πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Έτσι, ο Κώστας Μέξας θα έχει στη διάθεσή του τους: Beau Beech, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Γιώργο Τσαλμπούρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Αντώνη Καραγιαννίδη, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Γιώργο Καμπερίδη, Νώντα Παπαντωνίου, Elston Turner, Elijah Mitrou-Long».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ