Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Άρχισε το ζέσταμα ο Αχιλλέας...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Μέξας : «Ακόμη ένα βήμα μπροστά, ωστόσο θέλουμε δουλειά»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ έμεινε ο προπονητής των «Ασπρόμαυρων», Κώστας Μέξας.

Μέξας : «Ακόμη ένα βήμα μπροστά, ωστόσο θέλουμε δουλειά» | to10.gr

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (80-69), ωστόσο ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Κώστας Μέξας, διέκρινε βήματα προόδου από τους παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα βελτιώθηκε αλλά χρειάζεται επιπλέον δουλειά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς ανέφερε: 

«Ήταν ένα ακόμη δυνατό φιλικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και αρχές στο παιχνίδι της. Κι αυτό το παιχνίδι το είχαμε ανάγκη μετά από μία εβδομάδα μόνο με προπονήσεις.

Θέλαμε να δούμε κάποια νέα πράγματα που δουλέψαμε στην άμυνα αλλά και βελτίωση σε άλλα πράγματα που είχαμε κάνει. Για μεγάλο διάστημα η εικόνα μας και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι ήταν καλή. Και στο επιθετικό κομμάτι όμως και σε καταστάσεις και σχήματα όπου διαβάσαμε την άμυνα της ΑΕΚ και είχαμε αρκετά καλή εκτέλεση επιθέσεων.

Υπήρχαν παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά, εκτός από το Μαργαρίτη, όπως ο MItrou-Long και ο Τσαλμπούρης και σίγουρα θέλουν χρόνο, αλλά η εικόνα τους είναι θετική και στο πνεύμα που θέλουμε. Είχαμε ένα κενό διάστημα 3-4 λεπτών, όπως συνέβη και στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, όπου είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση και αυτό μας οδήγησε σε κακή αμυντική λειτουργία και στο μισό γήπεδο αλλά και σε καταστάσεις transition.

Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε πολύ γιατί θα το αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της σεζόν. Η άμυνα πρέπει να βοηθά και ιδιαίτερα όταν δεν θα έχουμε καλή εικόνα στην επίθεση. Έγινε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Συνεχίζουμε την δουλειά, με στόχο να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και με την ελπίδα ότι θα δουλέψουμε κάποια στιγμή όλοι μαζί».