Γαλατσόπουλος : «Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία»

Γαλατσόπουλος : «Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές της ΕΟΚ θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Basket League.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την ηγεσία του ΕΣΑΚΕ είναι η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League.

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μιλώντας στον «Over Fm 104.9», εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μετά τις εκλογές της ΕΟΚ θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. «Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και θα ανέβει στην Basket League», ενώ για τις αλλαγές που επιθυμούν οι «ερυθρόλευκοι. Μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θέλω να πιστεύω πώς θα βρεθεί η χρυσή τομή τελικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε στον Over Fm 104.9

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη νέα διοργάνωση, το Σούπερ Καπ: «Το τουρνουά θα διοργανωθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Περιστερίου. Με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου, του Προμηθέα και της ΑΕΚ. Για την ώρα η διοργάνωση θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά γίνονται προσπάθειες και ενέργειες για να αλλάξει αυτό».

Αναφορικά με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Basket League και την κατάσταση με τον Πανιώνιο, υπογράμμισε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είχα προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, ο οποίος έχει ετοιμάσει τον απαραίτητο φάκελο για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος αποτέλεσε αντικείμενο της συζήτησης στην πορεία, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλου να τονίζει: «Είμαστε στις τελικές συζητήσεις με την ΕΡΤ, για συμβόλαιο τριών ετών. Πιστεύω πώς το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ