Πήρε τον Ντάριον Ατκινς η ΑΕΚ (Vids)

Πήρε τον Ντάριον Ατκινς η ΑΕΚ (Vids)

Ενίσχυση για την ΑΕΚ στη θέση «4» με την απόκτηση του Ντάριον Άτκινς ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα.

Με πολύ γρήγορες κινήσεις η ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Ντάριον Άτκινς για την ενίσχυση στη θέση των ψηλών. Η Ένωση είχε βγει στην αγορά και έψαχνε έναν παίκτη κυρίως για τη θέση «4» (αλλά και στο «5») ώστε να πλαισιώσει ουσιαστικά τον Γιόνας Ματσιόυλις.

Ο Άτκινς είναι πρώην παίκτης της Τενερίφης και της Μπάμπεργκ με την οποία τη σεζόν 2019-20 μέτρησε 5.8 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί αφού ήδη βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο ύψους 2.03 Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι αυτό που έψαχναν στην ΑΕΚ και αναμένεται να συνεισφέρει με την αθλητικότητά του ενώ στόχος είναι να βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας ώστε να αγωνιστεί στο Final 8 του BCL.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και τους εφτά ξένους της στο F8 αλλά για την Basket League θα πρέπει να επιλέξει. Αν ο Ράις επιμείνει στην απόφαση του να σταματήσει το μπάσκετ μετά το F8 τότε το πιθανότερο είναι ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει με τους υπόλοιπους έξι και θα ψάξει για ακόμη έναν Έλληνα στα γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ