Παπαθεοδώρου: «Κάποιοι ήρθαν αλλά δεν έπαιξαν»

Παπαθεοδώρου: «Κάποιοι ήρθαν αλλά δεν έπαιξαν»

Ο προπονητής της ΑΕΚ έστρεψε τα βέλη του σε κάποιους από τους παίκτες του, όντας φανερά ενοχλημένος από την παρουσία τους.

Η ΑΕΚ δημιουργήθηκε το καλοκαίρι για να μπορέσει να κατακτήσει το BCL. Για αυτό η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου, προχώρησε στον σχεδιασμό του ρόστερ, βασιζόμενο σε αθλητές με εμπειρία και πολλά.. χιλιόμετρα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Μετά τις χαρές και τα πανηγύρια στο φιλικό προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση από τον Προμηθέα. Και εκεί που οι… ηγέτες έπρεπε να βγουν μπροστά, αντιθέτως έριξαν τις ευθύνες στους στρατιώτες τους.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιτέθηκε στους παίκτες του, δείχνοντας ενοχλημένος για την προσπάθειά τους στο ματς με το Περιστέρι. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Σε αυτό το παιχνίδι ο Προμηθέας ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια καλύτερος. Είχε μεγαλύτερο επιθυμία από εμάς, ήταν ξεκάθαρο, είχε μεγαλύτερη ενέργεια. Κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν μπήκαμε στο πνεύμα του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα, είναι κάτι που μας προβληματίζει πολύ. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, στην αμυντική μας προσπάθεια. Δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς ότι δεν έπαιξε ο Σλότερ και ο Γιάνκοβιτς, έχουμε αρκετούς παίκτες και καλούς παίκτες, σημασία έχει αυτοί οι παίκτες όταν έρχονται εδώ να παίζουν. Σήμερα ήρθαν εδώ, αλλά δεν έπαιξαν. Δεν προσπάθησαν, ειδικά αμυντικά. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Το σημαντικό δεν είναι οι απουσίες, αλλά αυτοί που είναι εδώ. Με αυτή τη νοοτροπία δεν θα έχουμε καμία τύχη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ