Γιάνκοβιτς : «Δείξαμε αντίδραση σήμερα»

Γιάνκοβιτς : «Δείξαμε αντίδραση σήμερα»

Την προσοχή του στο Final 8 του BCL στρέφει πλέον ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της «Ένωσης» στο Super Cup και τη συνέχεια στο Final 8: «Ήταν τα πρώτα δύο επίσημα ματς ύστερα από έξι μήνες. Ήταν ένα καλό τεστ. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς στην προετοιμασία. Μας βοηθάει ότι παίζουμε υπό πίεση. Νομίζω είναι πρωτόγνωρο για όλους μας να παίζουμε για έναν τίτλο τόσο νωρίς, στην αρχή μιας σεζόν, πριν καλά – καλά δεθεί η ομάδα. Είναι για όλους μια καινούργια εμπειρία. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας».

Για την ένταση που ζητάει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο παιχνίδι της ΑΕΚ: «Δείξαμε αντίδραση σήμερα. Χθες ήμασταν πιο κάτω σε θέμα ενέργειας και θέλησης. Το βασικό είναι να δίνουμε ενέργεια από την άμυνα στην επίθεση. Δεν βοηθάει καθόλου ότι παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Αν είχαν κόσμο τα γήπεδα θα μπορούσαμε να αντλήσουμε από εκεί ενέργεια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από την ομάδα και από τον πάγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ