Βόβορας : «Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε η ομάδα που έχουμε υποσχεθεί»

Βόβορας : «Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε η ομάδα που έχουμε υποσχεθεί»

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και την πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού μια εβδομάδα περίπου πριν την έναρξη της Euroleague.

Ικανοποιημένος από τη βελτίωση που έδειξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Βόβορας που πλέον στρέφει την προσοχή του στην έναρξη της Euroleague ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα του όσο πιο έτοιμη γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με τη συνολική εικόνα μας αξίζαμε τη νίκη. Κάναμε καλή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο χθες μας πλήγωσε. Δεν είχαμε χρόνο να αλλάξουμε πράγματα, αλλά στο βίντεο επισημάναμε κάποια λάθη και θέλαμε να έχουμε διαφορετική εικόνα. Αυτό θέλουμε να κρατήσουμε.

Πρέπει να παίζουμε με πολύ μεγάλη ένταση και στην άμυνα να είμαστε πιστοί και σκληροί. Στην επίθεση στην καλή σου μέρα μπορείς να τα κάνεις εύκολα, αλλά όταν δεν είναι έτσι, χρειάζεσαι την άμυνα για να κερδίσεις. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στο Final-8. Εμείς έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας για την έναρξη της Euroleague για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Εχουμε δουλέψει όλο το ρόστερ μαζί σε πέντε προπονήσεις. Ουσιαστικά είμαστε μαζί σε δύο ματς και το να κρίνουμε όταν έχουμε δώσει μόνο τόσα λίγα παιχνίδια, είναι άδικο. Ο χρόνος είναι σύμμαχος της ομάδας, αλλά μόνο μέσα από τη δουλειά και τη μαχητικότητα μας θα χτίσουμε μικρά πραγματάκια και θα έχουμε καλή ομάδα. Το έχω πει από την αρχή ότι πρέπει να δουλέψουμε αυτό το ρόστερ για να γίνουμε η ομάδα που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ