ΠΑΟΚ : Μέρος του προγράμματος ο Κακλαμανάκης

ΠΑΟΚ : Μέρος του προγράμματος ο Κακλαμανάκης

Με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη να ανεβάζει «στροφές» ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Σε ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε και πάλι ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος ακολούθησε μέρος του ομαδικού προγράμματος του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Κώστας Μέξας είδε να επιστρέφει στην προπόνηση και τον Κωνσταντίνο Ιατρίδη ο οποίος είχε πάθει διάστρεμμα, ατομικό ακολούθησε ο Χέρντον, ενώ ο Τσαλμπούρης έκανε θεραπεία, καθώς πριν προ ολίγων ημερών είχε τραυματιστεί στον αριστερό αντίχειρα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέρει:

«Και αυτή η Κυριακή βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Προπόνηση στο PAOK Sports Arena νωρίς το μεσημέρι και αναμονή για μία ακόμη εβδομάδα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη σεζόν 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το επόμενο Σάββατο (3/10) από το PAOK Sports Arena με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη Λάρισα στο «Παλατάκι» κι αμέσως μετά έρχεται το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα, με αντίπαλο το Λαύριο (10/10) για την πρεμιέρα της Basket League. Την αποχή από τα επίσημα παιχνίδια για επτά μήνες θα διαδεχθεί ένα σερί τριών αγώνων σε μία εβδομάδα και όλα εντός έδρας, αλλά με νέες συνθήκες και κεκλεισμένων θυρών.

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας επανήλθε μετά από απουσία τριών ημερών ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης, ενώ για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης που από τη Δευτέρα θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Alan Herndon, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Με πρόγραμμα πρωί και απόγευμα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (28/9).»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ