Αποχώρησε από την Basket League ο Πανιώνιος

Αποχώρησε από την Basket League ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος αποχώρησε από την Basket League με τις ομάδες να γίνονται 12 από 13 και να πραγματοποιείται νέα κλήρωση. Πρόκριση άνευ αγώνος στο κύπελλο για τον ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, που πραγματοποιείται διαδικτυακά με θέμα την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, ο Πανιώνιος ενημέρωσε ότι αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της Basket League.

Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη κατηγορία, για τη σεζόν 2020-2021, θα είναι 12 και όχι 13.

Επίσης, αυτό σημαίνει πως θα πραγματοποιηθεί νέα κλήρωση, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, με συμμετοχή 12 ομάδων, για το πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/10).

Παράλληλα, η ιστορική ομάδα αποχώρησε από τον θεσμό του κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (03/10) δεν θα διεξαχθεί και κατά συνέπεια, ο «δικέφαλος του βορρά», προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

«Μετά τη δήλωση αποχώρησης του σωματείου Πανιώνιος ΓΣΣ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΑΟΚ 2004-Πανιώνιος ΓΣΣ της 3/10/2020 για την 1η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών δεν θα διεξαχθεί και κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ του σωματείου ΠΑΟΚ 2004, το οποίο προκρίνεται στην επόμενη αγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ