Παπασιωπης : «Δεν έχει διάθεση να φύγει ο Μπελ»

Παπασιωπης : «Δεν έχει διάθεση να φύγει ο Μπελ»

Αρκεί να του γίνει μια καταβολή χρημάτων, όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε.

Διατεθειμένος να παραμείνει στον Άρη, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παρουσιάζεται ο Γκάρι Μπελ, όπως αποκάλυψε ο Ελληνας μάνατζέρ του Αλέξης Παπασιώπης.

Ο κ. Παπασιώπης είπε ότι με τον παίκτη υπήρξε επαφή από πλευράς Λευτέρη Αρβανίτη, κάτι που εκτίμησε ο Αμερικανός γκαρντ. Θυμίζουμε ότι στο χθεσινό (24/1) παιχνίδι με την Μπεσίκτας, ο Μπελ ήταν ο κορυφαίος για τον Αρη με 18 πόντους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio ο αντζέντης του Γκάρι Μπελ:

Αρχικά ανέφερε: «Έγινε μια προσπάθεια από τον κ. Λευτέρη Αρβανίτη να μιλήσει και ο ίδιος με το παιδί, γιατί πέρα από το οικονομικό υπήρχε ένα έλλειμμα επικοινωνίας με όλους τους παίκτες. Όταν είσαι απλήρωτος θέλεις να λάβεις μια πληροφορία, μια υπόσχεση, αυτό δεν υπήρχε μέχρι τώρα στην ΚΑΕ Άρης. Την κίνηση που έκανε ο Λευτέρης Αρβανίτης την εκτίμησε ο αθλητής».

Για τον κ.Πλιάκη: «Δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι περισσότερο, είναι δεδομένο ότι έχει βοηθήσει ο κ.Πλιάκης, έγινε μια συζήτηση και με τον κ. Πλιάκη. Βέβαια το τελευταίο που απασχολεί έναν αθλητή είναι το από που προέρχονται τα λεφτά».

Για το εάν ο Γκάρι Μπελ έχει διάθεση να παραμείνει στην ομάδα: «Άσχετα με το αν η μπάλα μπαίνει μέσα ή δεν μπαίνει οποιοσδήποτε βλέπει μπάσκετ βλέπει έναν αθλητή που παλεύει και δίνει το 100%, νομίζω ότι όποιον και να ρωτήσετε μέσα στην ομάδα θα σας πει τι επαγγελματίας είναι. Το ότι είναι ο μόνος Αμερικάνος που έχει μείνει από την αρχή της χρονιάς απαντάει νομίζω στο εάν σκοπεύει να παραμείνει».

Για το πόσο πίσω είναι στις πληρωμές: «Σε γενικές γραμμές δεν έχει πάρει ολόκληρο μηνιάτικο».

Για την πίεση που ασκεί ο Αμερικάνος ατζέντης του: «Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις από εκεί προέρχεται η μεγαλύτερη πίεση. Γιατί δουλειά του κάθε παίκτη δεν είναι να ασχολείται με αυτά. Πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην δουλειά του στο γήπεδο. Όταν υπάρχει μια σύμβαση που έχει κάποιους όρους που έχουν παραβιαστεί μπορεί ο οποιοσδήποτε αθλητής να αποχωρήσει. Δεν είναι όμως αυτή η διάθεση του Γκάρι. Τον Γκάρι θα τον κρατήσει η ύπαρξη ενδιαφέροντος, η ύπαρξη επικοινωνίας. Δεν έχει κάποια διάθεση να παρατήσει την ομάδα, όμως πρέπει να υπάρξει και μια καταβολή χρημάτων επιτέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ