ΠΑΟΚ : Η αναβολή άλλαξε τον σχεδιασμό του Μέξα

ΠΑΟΚ : Η αναβολή άλλαξε τον σχεδιασμό του Μέξα

Η αναβολή της πρεμιέρας της Basket League της νέας σεζόν αναπόφευκτα διαφοροποιεί τον σχεδιασμό που είχε κάνει για την ομάδα ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Τα σχέδια του Κώστα Μέξα άλλαξαν μετά την αναβολή της Basket League.

O κόουτς του ΠΑΟΚ είχε προετοιμάσει την ομάδα του για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο επειδή αυτή πήρε παράταση πρέπει να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα των παικτών του. Ωστόσο, αυτό που τους ζήτησε είναι να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους στην προπόνηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος άλλαξε για μία ακόμη φορά το πρόγραμμα της ομάδας μας. Είχαν προηγηθεί δύο αλλαγές για το Κύπελλο και μία ακόμη στην έναρξη της Basket League που πήγε πίσω για μία ακόμη εβδομάδα. Αναπόφευκτα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που επρόκειτο να ολοκληρωθεί σήμερα, θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα, με διαφορετικές όμως συνθήκες.

«Σας καταλαβαίνω και ξέρω ότι είναι για όλους δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Δουλέψατε σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, είναι μία κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μας, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μέξας απευθυνόμενος προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας. Η τακτική ήταν και πάλι στο επίκεντρο, με διαφορετική προσέγγιση πλέον και αυτό θα γίνει και στην αυριανή πρωινή προπόνηση της ομάδας (10:00).

Την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και θα επιστρέψει ξανά στο PAOK Sports Arena τη Δευτέρα, για να συνεχίσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Basket League, που αναμένεται πλέον για το επόμενο Σάββατο (24/10).»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ