Άρης : Προπονήθηκαν Αθηναίου – Πουλιανίτης, πληρώθηκε ο Μπελ

Άρης : Προπονήθηκαν Αθηναίου – Πουλιανίτης, πληρώθηκε ο Μπελ

Θετικές εξελίξεις σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο Θανάσης Πλιάκης κατέβαλε ένα χρηματικό ποσό στον Γκάρι Μπελ, προκειμένου ο Αμερικανός γκαρντ να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη. Στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη Αθηναίου και Πουλιανίτης,

Στο πλευρό του Άρη στάθηκε για μία ακόμη φορά ο Θανάσης Πλιάκης. Ο γνωστός φίλος των κίτρινων, για τον οποίο ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει κάνει ειδική μνεία σε πρόσφατες δηλώσεις του, κατέβαλε ένα ποσό στον Γκάρι Μπελ.

Έτσι ο Αμερικανός που άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει αν δεν του γινόταν κάποια καταβολή σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα παραμείνει – προς το παρόν τουλάχιστον- στο κίτρινο ρόστερ.

Εξάλλου Γιάννης Αθηναίου (πρόβλημα στην μέση) και Στέλιος Πουλιανίτης (πυρετός), προπονήθηκαν κανονικά σήμερα Παρασκευή (26/1) θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη, για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Κόροιβο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Με μια απογευματινή προπόνηση άρχισε σήμερα (26/01) η προετοιμασία του ΑΡΗ, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο (28/01, 17:00, ΕΡΤ1), για τη 14η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Πριν την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο την ομάδα της Αμαλιάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ