Παπαθεοδώρου : «Σοβαροί και πειθαρχημένοι κόντρα στον Ιωνικό»

Παπαθεοδώρου : «Σοβαροί και πειθαρχημένοι κόντρα στον Ιωνικό»

Με σοβαρότητα και πειθαρχεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Ιωνικό για να κερδίσει, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στη πρεμιέρα της Basket League (24/10, 17:15) μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο κόουτς των Κιτρινόμαυρων ανέφερε πως η ομάδα της Νίκαιας έχει καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό το λόγο οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι.

Αρχικά ο προπονητής της Ένωσης τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος της αποχής από την τελευταία φορά που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, καλή λειτουργεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα».

Ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι ανταγωνιστική να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ