Προμηθέας – ΠΑΟΚ 81-68

Προμηθέας – ΠΑΟΚ 81-68

Με πέντε παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Προμηθέας νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 81-68 και έκανε μεγάλη βήμα για την είσοδό του στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Νίκη εξαιρετικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη 4άδα της κανονικής περιόδου της Basket League, πέτυχε ο Προμηθέας. Με εξαιρετική άμυνα και πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, επικράτησε στην Πάτρα του ΠΑΟΚ με 81-68 για την 14η αγωνιστική.

Στο 8-6 η ομάδα του Μάκη Γιατρά, στο ίδιο ρεκόρ εκείνη του Ηλία Παπαθοεδώρου, με τους Πατρινούς ωστόσο να υπερέχουν στην ισοβαθμία, έχοντας νικήσει και στον πρώτο γύρο μέσα στην Πυλαία.

Κυρίαρχος ήταν ο Προμηθέας στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Ειδικά στο δεύτερο που περιόρισε την επιθετική δράση του ΠΑΟΚ και ο ίδιος συνέχισε να είναι αποτελεσματικός επιθετικά, έχτισε μια διψήφια διαφορά που άγγιξε ακόμη και το +16 (41-25 στο 15’).

Χολ με 15 και Μιλόσεβιτς με 10 αποτελούσαν σταθερές πηγές πόντων για τους γηπεδούχους, την ώρα που ο δικέφαλος είχε υποπέσει σε οκτώ λάθη. Παράλληλα η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετώπιζε προβλήματα απέναντι στην πολύ καλή άμυνα του αντιπάλου της (πολύ σωστές αλλαγές και πίεση) τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με το κακό 11/25 σουτ εντός παιδιάς.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε με τους Γκος και Χαραλαμπόπουλο, όμως κάποιες αμυντικές ολιγωρίες δύο λάθη από τον δεύτερο και τον Κατσιβελη με το σκορ στο 72-62 και τρία λεπτά πριν το τέλος, έκριναν τα πάντα. Ο Προμηθέας με τρίποντο του καυτού Χολ και κάρφωμα του Φαγέ ξέφυγε εκ νέου με 15 πόντους (79-64) και όλα τελείωσαν εκεί…

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 48-33, 64-48, 81-68

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ