Σάκοτα : «Κυνηγάμε τη νίκη παντού»

Σάκοτα : «Κυνηγάμε τη νίκη παντού»

Στο πλεονέκτημα που είχε η ΑΕΚ μέσα στην ρακέτα στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, όσον αφορά τη νίκη της Ενωσης μέσα στα Τρίκαλα, που ήταν η 2η μακριά από το Νίκος Γκάλης για τους κίτρινους στο φετινό πρωτάθλημα.

Την 2η εκτός έδρας νίκη τη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League πέτυχε η ΑΕΚ, με το 82-71 μέσα στα Τρίκαλα. Ο τεχνικός της Ενωσης Ντράγκαν Σάκοτα είπε μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα του παίζει σε όλα τα ματς για να κερδίσει, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι, στάθηκε στην υπεροχή που είχαν οι κίτρινοι μέσα στην ρακέτα.

«Εμείς κυνηγάμε τη νίκη παντού. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και έχουμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία. Ξέραμε ότι είναι λίγο δύσκολο το πρόγραμμα στον πρώτο γύρο, αλλά κάθε νίκη, μας βοηθάει για να κάνουμε την δουλειά που πρέπει. Είχαμε κάποιο πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο, είχαμε και αστοχία σε ανοιχτά σουτ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Η ομάδα παίζει συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, ήταν καλή νίκη για εμάς, για τη συνέχεια. Μας περιμένει το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο Basketball Champions League και το ταξίδι στη Σλοβενία», ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ