Γιατράς : «Αλλάξαμε επίπεδο με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Γιατράς : «Αλλάξαμε επίπεδο με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

«Είχα πει ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και να δούμε πιο ψηλά, θα έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»«, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός του Προμηθέα.

Ο Προμηθέας πανηγύρισε μια σπουδαίας σημασίας νίκη επί του ΠΑΟΚ (με σκορ 81-68 στην Πάτρα), με τον Μάκη Γιατρά να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του με αυτή την επιτυχία κατάφερε να αλλάξει επίπεδο.

«Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από δύσκολο ταξίδι και αυτό θέλαμε να εκμεταλλευτούμε. Στην ουσία προετοιμαζόμασταν δυο εβδομάδες για αυτήν την αναμέτρηση. Είχα πει ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και να δούμε πιο ψηλά, θα έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαι ικανοποιημένος γιατί βγάλαμε ψυχή και ενέργεια μέσα στο παρκέ, κλέψαμε μπάλες, δώσαμε μάχες σε κάθε φάση και πιέσαμε. Ολα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα, το σύνολο και όχι το τι κάνει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Κερδίσαμε δίκαια μια πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πάτρας για την στήριξή του για μια ακόμη φορά. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Λάρισα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», κατέληξε ο τεχνικός των νικητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ