Γιαννάκης : «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε»

Γιαννάκης : «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την ήττα του Άρη εντός έδρας από τον Κόροιβο, με τον τεχνικό των κίτρινων να μην μπορεί να χωνέψει πως ηττήθηκε η ομάδα του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη συνέντευξη Τύπου του ματς του Άρη με τον Κόροιβο αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του λέγοντας πως δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επίσης ο προπονητής των κίτρινων ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του κατάλαβαν με τον άσχημο τρόπο να διαχειρίζεται καταστάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε αρκετά εύκολα drive και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε τα πράγματα που ζητούσαμε και χάσαμε δύο σουτ στο τέλος.

Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει το ένα από αυτό. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο το χάσαμε εμείς, γιατί δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα που είχαμε στο παιχνίδι».

Για το πως θα διαχειριστεί τη νευρικότητα που υπάρχει στην ομάδα είπε: «Όταν παθαίνεις κάτι, το θυμάσαι, αν δεν πάθεις, το ξεχνάς. Με τη σημερινή ήττα, θα είμαστε πιο έτοιμοι, για να ανταποκριθούμε σε ανάλογη κατάσταση. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζουν με αυτήν την πίεση. Να μπορούν να διαχειρίζονται μία κατοχή και όχι 80. Υπάρχουν μέρες που το μαθαίνεις με τον άσχημο τρόπο κι εμείς πρέπει να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ